Om mig

Några ord om mig

 Hos Malin – Medicinsk fotvård

Om Malin

 

Malin Danielsson heter jag och är utbildad medicinsk fotterapeut sedan november 2018 då jag tog examen från Axelsons Gymnastiska Institut i Göteborg.

 

Sedan november 2019 driver jag en egen fotvårdssalong i Borensberg och kommer även från juli 2021 finnas på Tannefors vårdcentral som fotterapeut.

 

Dessförinnan har jag i över 30 år jobbat på en konferensanläggning i Linköping som projektledare inom möten & events men från juni 2021 går jag helt vidare till hälso- och sjukvårdsbranschen. Det känns spännande att ta sig an nya utmaningar.


Att utbilda mig som Medicinsk fotterapeut har gett mig en fantastisk utbildning med ny kunskap och dessutom ett nätverk med nya vänner och numera kollegor – utspridda i landet.

 Om Hos Malin - Medicinsk Fotvård

 

Fr o m november 2019 så hittar ni mig på Husbyvägen 15 B i Borensberg. Lokalen ligger centralt placerad och närhet till busshållplats samt bra parkeringsmöjligheter.


ÖPPETTID:

Måndag - onsdag kl 10:00-16:00, för ev ändring av tid ring/se hemsida på facebook där jag varje vecka lägger upp veckans öppettider.

(Torsdag och fredag jobbar jag i Tannefors, Linköping)


Jag kommer även erbjuda kvälls- samt helgtid, gör din förfrågan via mail: info@hosmalin.se eller telefon: 0722-131192 så hittar vi en passande dag och tid för ditt besök.

 

För dig som inte kan ta dig till lokalen så kommer jag ha tider som ambulerande fotvård, dv s jag kommer hem till dig eller ditt företag och utför fotvård. Jag utgår ifrån min hemadress och fri resa inom 2 mils avstånd.


Glöm inte att avboka senast 24 timmar innan om du får förhinder. Ej avbokad tid debiteras. Barn under 8 år behandlar jag ej.

 

Ta hand om dina fötter och förebygg med regelbunden fotvård!